تهران گرم می‌شود، افزایش دما از چهارشنبه/ کاهش مجدد دما در هفته آینده دیوارنگاره میدان جهاد به رنگ پایتخت درآمد + عکس قوه قضاییه: علیرضا سپاهی رابطه زوجیتی با مهشاد کشانی نداشته است سامانه بارشی جدید در راه غرب کشور؛ هشدار به مسافران جاده چالوس ماجرای شیوع طاعون در روسیه صحت دارد؟ کرونا یک قدم عقب رفت / مثبت‌شدن تست‌ها از ۱۷.۴ به ۱۳.۷ درصد رسید / آنفلوانزای B همچنان ویروس غالب ایران است پیش‌بینی جدید هواشناسی از هوای تهران / کاهش دما در راه است سرعت کاهش آب خزر ۶ برابر شد؛ چرا دریای خزر در حال عقب‌نشینی است؟ جزییات دومین آزمون استخدامی معلولین خبر مهم پلیس برای اسکوترسواران / این وسیله نقلیه در خیابان چه حکمی دارد؟ رانندگی با موبایل چند نمره منفی دارد؟ / ضبط و ابطال گواهینامه به خاطر یک تخلف انتخاب رشته از فردا/ سامانه مجازی فعال شد/ این داوطلبان حق شرکت در کنکور ۱۴۰۶ را ندارند آغاز زودهنگام سامانه‌های بارشی از مهرماه / هشدار به عشایر و کشاورزان هشدار هواشناسی تهران در ۱۲ مهر؛ باد شدید و احتمال تگرگ در راه است هشدار نارنجی هواشناسی برای ۲۰ استان/ بارش شدید و احتمال سیلاب در تهران و چند استان ماجرای کشف کلت جنگی در دکه روزنامه‌فروشی چه بود؟

استخدام ۲۵ هزار پزشک در کشور تا چند روز آینده

استخدام ۲۵ هزار پزشک در کشور تا چند روز آینده معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، گفت:در چند روز آینده در کشور حدود ۲۵هزار پزشک و ۴هزار بهورز استخدام خواهند شد. شایان ذکر است الویت استخدام در مناطق محروم، مرزی و بهداشتی است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۴ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 05
کد خبر: ۱۷۱۷۷۸

به گزارش راهبرد معاصر بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: حوزه اجتماعی بهداشت یکی از مولفه‌های انقلاب اسلامی است که پیشرفت‌های فراوانی در مقایسه با سال‌های پیش از انقلاب داشته است.

او افزود: وزارت بهداشت پیش از انقلاب حدود۲۵ هزار دانشجوی پزشکی داشته که این رقم بعد از انقلاب به ۲۵۰هزار دانشجو رسیده است.

به گفته رحیمی، امروزه در حوزه بهداشت جهانی ایران رتبه ۱۵ و یک منطقه رسیده‌ایم که بسیار قابل توجه است.

وی ادامه داد:وزارت بهداشت پس از انقلاب در مناطق محروم بیمارستان‌هایی ساخته شد. همچنین وزارت بهداشت دولت سیزدهم تا پایان امسال ۲ هزار پروژه را تکمیل و در دست ساخت دارد. در چند روز آینده حدود ۷ هزار تخت به بیمارستان‌های کشور نیز افزوده می‌شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، بیان کرد: به طور کلی در حوزه بهداشت درمان آموزش ۵ هزار و ۵۰۰ پروژه در سراسر کشور در دست ساخت داریم که تا پایان دولت سیزدهم تکمیل می‌کنیم.

رحیمی اظهار کرد: پیش از انقلاب کمتر از ۲۵ درصد داروها داخل ایران تولید می‌شد اما پس از انقلاب بیش از ۹۰درصد داروها در ایران ساخته می‌شود. همچنین تا کنون ۵۱هزار بیمارستان واحد درمانی ساخته شده است.

وی ادامه داد: در چند روز آینده در کشور حدود ۲۵هزار پزشک و ۴هزار بهورز استخدام خواهند شد. شایان ذکر است الویت استخدام در مناطق محروم، مرزی و بهداشتی است.

رحیمی در پایان افزود:در دولت سیزدهم حدود ۷۰هزار ایثارگر وزارت بهداشت تبدیل وضعیت شدند، حدود۳۰هزار نفر آموزش ضمن خدمت دیدند و تعرفه پرستاران که از سال۱۳۸۶ تصویب شد در دولت سیزدهم اجرایی شد./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
captcha